Καθαρισμός Στρωμάτων

Η ανάγκη καθαρισμού των στρωμάτων του σπιτιού μας είναι πολύ μεγάλη, διότι εκεί μέσα κατοικούν χιλιάδες μικροοργανισμοί και ακάρεα που ευθύνονται για μια σειρά αλλεργιών όπως άσθμα, δερματίτιδες, συνάχι.

Η υγεία του στρώματος μας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την δική μας υγεία, καθώς περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας πάνω τους. Έτσι λοιπόν μέσα στην γενικότερη καθαριότητα του σπιτιού μας πρέπει να εντάξουμε και τον καθαρισμό των στρωμάτων μας μια φορά τον χρόνο.

Η Cleanforce σας δίνει την λύση στην υγιεινή των στρωμάτων σας και αναλαμβάνει τον βαθύ καθαρισμό και απαλλάσσει από όλους αυτούς τους ενοχλητικούς απρόσκλητους επισκέπτες.


Μπορούμε να σας εγγυηθούμε με μεγάλη αξιοπιστία το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον καθαρισμό του στρώματος σας όπως επίσης και να σας απαλλάξουμε από επίμονους λεκέδες, όπως κρασί, αναψυκτικά, καφέ, λάδι, στυλό, μαρκαδόρο, χωρίς φθορές, αλλοίωση στα χρώματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Τα καθαριστικά της εταιρείας Kärcher που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα στον κόσμο είναι οικολογικάβιοδιασπώμενα και υποαλλεργικά, έχουν πιστοποίηση ISO14001 και έχουν και την έγκριση του Γενικού Χημείου του Κράτους και του ΕΟΦ

Η μέθοδος ψεκασμού - απορρόφησης (extraction) είναι η πλέον ενδεδειγμένη επαγγελματική μέθοδος και το κύριο πλεονέκτημά της είναι ο βαθύς καθαρισμός χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο καθαρισμού πατήστε εδώ