Τρόποι καθαρισμού

βιολογικός καθαρισμός σαλονιών μοκετών
Υπάρχουν πολλοί μέθοδοι καθαρισμού ο καθένας με τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του.

Όλες οι σημερινές μέθοδοι καθαρισμού χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν γενικά ή ειδικά προβλήματα καθαρισμού. Θα πρέπει ο επαγγελματίας καθαριστής να επιλέξει την ενδεδειγμένη λύση ανά περίπτωση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εκπαίδευση και η εμπειρία του καθαριστή είναι τόσο σημαντική όσο η μέθοδος που χρησιμοποιεί, ίσως και περισσότερο.

Για να επιτύχουμε βαθύ καθαρισμό αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσουμε την ποιότητα και τα ζωντανά χρώματα των χαλιών και σαλονιών σας, έχουμε επιλέξει την μέθοδο ψεκασμού - απορρόφησης. Με τον κατάλληλο εξειδικευμένο εξοπλισμό της Kärcher αλλά και με την εμπειρία του προσωπικού μας, πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της μεθόδου είναι ο αποτελεσματικός καθαρισμός σε βάθος χωρίς να αφήνει πίσω του βρωμιά, ακάρεα και μικροοργανισμούς


Αυτό το σύστημα προϋποθέτει το ψεκασμό ζεστού νερού με απορρυπαντικό στην επιφάνεια αλλά και μέσα στο χαλί, στο σαλόνι ή στο στρώμα. Ταυτόχρονα το διάλυμα και η βρωμιά απορροφούνται μέσω της υγρής απορρόφησης σε ένα κάδο βρόμικων υγρών που έχει η μηχανή.

Το σύστημα αυτό είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος για την αποτελεσματική απομάκρυνση της βρωμιάς. Η υπάρχουσα τεχνολογία αυτών των μηχανών έχει την δυνατότητα μεγάλης παραγωγικότητας αλλά και ελάχιστων κατάλοιπων στο χαλί με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιούνται κατάλληλα απορρυπαντικά.

Η μέθοδος αυτή προϋποθέτει εμπειρία και εκπαίδευση μια και μπορούν να παρουσιαστούν προβλήματα στο χαλί από υπερβολική υγρασία ή από λάθος εξοπλισμό.

Το σύστημα της Kärcher πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη σε βάθος αποτελεσματική και ήπια για το υλικό επεξεργασία χαλιών και ταπετσαριών. Οι υψηλής απόδοσης μηχανές καθαρισμού και τα καινοτόμα απορρυπαντικά π.χ. με τεχνολογία εγκλεισμού iCapsol εντοπίζουν τις ακαθαρσίες, τις αποκολλούν στο βάθος του υφάσματος, τις ενθυλακώνουν και στη συνέχεια τις αφαιρούν ριζικά.

Το αποτέλεσμα είναι η εμφανής καθαριότητα και το ευχάριστο άρωμα, τα σύντομα διαστήματα στεγνώματος και η γρήγορη επαναχρησιμοποίηση.

Καθημερινά καθαρίζονται και συντηρούνται με το σύστημα Kärcher εκατομμύρια τετραγωνικών μέτρων υφασμάτινων επιστρώσεων δαπέδων. Επίσης κάθε είδους ταπετσαρίες μέχρι και καθίσματα αυτοκινήτου. Η δημοφιλής μορφή σε ταμπλέτες (press&ex Ταμπλέτες RM 760) καθιστά δυνατή την ακριβή δοσολογία κατά τη χρήση των μηχανών ψεκασμού-αναρρόφησης.